Lalla Fatima

Ongedierte bij vochtproblemen in huis.

Corrigeer vochtproblemen om ongedierte te voorkomen en uw huis te beschermen.

Overmatig vocht rond uw huis kan veel plagen aantrekken. Het kan ook schimmels doen groeien, waaronder houtrotschimmels die tot ernstige structurele schade kunnen leiden.
Lees meer over bij vocht last van ongedierte in huis

All-in-One ongediertebestrijding met barrière 360

Geen jaarlijkse contracten. Geen verplichtingen.

100% tevredenheidsgarantie

In je huis

Los lekkende leidingen op

Soms is een lek niet vanzelfsprekend. Controleer regelmatig onder gootstenen en rond toiletten en zoek naar natte plekken. Zelfs een langzaam lek kan tot grote problemen leiden.

Houd de luchtvochtigheid laag

U kunt de luchtvochtigheid in uw huis verlagen door een luchtontvochtiger te gebruiken of de lucht met ventilatoren te laten circuleren. Luchtontvochtigers zijn vooral handig in kelders.

N

Verminder vocht, verminder ongedierte

%

Uit eerste inspectie

Onze innovatieve oplossingen

Atmox

Met behulp van sensoren meet het Atmox-systeem het dauwpunt binnen en buiten uw kruipruimte om te bepalen wanneer ventilatoren moeten draaien. De ventilatoren zorgen voor natuurlijke luchtcirculatie in de kruipruimte, waardoor verse, droge lucht in de kruipruimte en uiteindelijk in uw huis komt.

Belemmeringen

Een beschermende polyethyleen barrière wordt geplaatst boven de bodem van de kruipruimte om te voorkomen dat natuurlijk voorkomende waterdampen in uw huis opstijgen.

Ventilatie

Een van de manieren om een ​​vochtbeheersingprobleem aan te pakken, is om de luchtcirculatie in de kruipruimte te vergroten en bestaande vochtigheid te laten ontsnappen.

{

Veel ongediertebestrijding komt neer op het betalen van veel aandacht aan waterbronnen, met name lekkende waterleidingen.

Laatste bericht

6 Voordelen van vochtregulatie

Vochtbeheersing is een van de noodzakelijke dingen in elk huishouden, kantoorruimte, enzovoort. Met tal van gezondheidsvoordelen en voordelen gaan veel bewoners en werkgevers zonder na te denken in voor vochtbeheersing. Dus hier zijn enkele van de praktische voordelen van vochtregulering.

1. Preventie van ziekte

Veel voorkomende virussen, ziektekiemen en bacteriegerelateerde micro-organismen verspreiden ziekten en kunnen technisch gezien leiden tot ziekte en nadelige gezondheidseffecten. Maar dit alles is alleen mogelijk als de bevochtiging niet onder controle is. Omdat deze virussen moeilijk kunnen worden overgedragen wanneer de lucht vochtig is, is vochtbeheersing een noodzaak.

2. Comfortzone

Luchtvochtigheid is een cruciaal aspect van het verbeteren van de productiviteit in elk huishouden of elke werkruimte. Het niveau van activiteit neemt af wanneer het personeel zich uitgeput voelt vanwege de normen van comfort in een organisatie en daardoor drastische veranderingen in de outputniveaus veroorzaakt. Aan de andere kant, als de luchtvochtigheid wordt gehandhaafd en gecontroleerd, brengt dit radicale veranderingen aan in productieniveaus, in overeenstemming met de doelstellingen en doelstellingen van de organisatie.

3. Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Knaagdieren, spinnen en insecten kunnen ernstige schade en ziekten veroorzaken bij elk huishouden of elke organisatie. Van schade aan eigendommen tot langdurige ziekten, plagen zijn gevaarlijk voor deze gezondheidsgerelateerde angsten. Knaagdieren hebben niets anders nodig dan een kleine ruimte om een ​​huis of eigendom binnen te gaan. Vandaar ongediertebestrijding is essentieel. Ongediertebestrijding kan worden bereikt door de vochtigheidsgraad te beheersen.

4. Verbeterd welbevinden

Overtollig vocht kan onverwachte effecten hebben op het welzijn van u en uw gezinsleden. Van ademhalingsproblemen tot andere ziekten in de lucht, overtollig vocht moet inderdaad worden gecontroleerd. In dit scenario komt het gebruik van een vochtvanger van pas omdat het helpt de lucht vast te houden en zo vers mogelijk te houden. Dit is noodzakelijk voor elk huishouden met senioren, astmapatiënten, enzovoort.

5. Brandgevaren

Brandgevaar

Industrieën met licht ontvlambare stofdeeltjes hebben een grote kans op brand en veroorzaken ernstige materiële schade. Als recente gebeurtenissen te geloven zijn, dan is zelfs zaagsel vatbaar voor het veroorzaken van vlammen of explosies. Maar dit kan worden voorkomen als de luchtvochtigheid onder controle is.

6. Persoonlijke bezittingen en drogen

Persoonlijke bezittingen van een persoon zoals kleding, boeken, enz., Kunnen worden gebruikt voor een langere periode wanneer een vochtvanger in een huishouden wordt geplaatst. Aangezien deze vochtvangers de vochtigheid regelen, blijven kleding en andere artikelen in een betere conditie. Hetzelfde geldt voor het geval van drogen. Drogen kan verschillende schade aan goederen en benodigdheden veroorzaken die al dan niet een hogere luchtvochtigheid vereisen, zodat ze niet uitdrogen. De vochtigheidsgraad moet worden bepaald afhankelijk van het soort goederen dat door een organisatie wordt vervaardigd.

Voordelen van ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding moet de laatste tijd aan het licht komen. Met nieuws rondzwervend over hun gezondheidsrisico’s, worden mensen zich steeds meer bewust van de ziekten en ziekten die worden veroorzaakt door plagen en onderzoeken ze manieren om ze te beheersen en te vermijden. Maar als u in de 21e eeuw bent, bent u zich nog steeds niet bewust van deze feiten, dan zijn hier enkele van de voordelen van ongediertebestrijding.

1. Voorkomt ziektes

Inmiddels is iedereen zich er terdege van bewust dat ongedierte zoals knaagdieren, spinnen en insecten ziekten met zich meebrengen die gezondheidsgerelateerde ernstige risico’s en schadelijke gevolgen voor de mens kunnen veroorzaken. Deze plagen doen dit door te infiltreren in uw slaapkamers, keukens, vuilstortplaatsen en andere plaatsen waar mensen contact kunnen maken. Vaak huis plagen zoals kakkerlakken en muggen kunnen ziekten veroorzaken, variërend van malaria tot dengue. Het bestrijden van ongedierte voorkomt dus niet alleen de verspreiding van ziekten, maar helpt ook om u gezond te houden.

2. Schade aan eigendommen

Afgezien van de verspreiding van ziekten, kunnen plagen zoals knaagdieren materiële schade toebrengen aan organisaties, bedrijven wanneer het bestanden, papierwerk en andere soorten relevante documenten betreft. Schade aan eigendommen kan aanzienlijke financiële verliezen voor elke organisatie of onderneming veroorzaken. Het voorkomen van deze schade helpt niet alleen een organisatie om de economische effecten te herstellen, maar onderhoudt ook het welzijn van haar werknemers en mensen die bij de organisatie horen.

3. Allergieën

Ongediertebestrijding

Bedwantsen, spinnen, vlooien en muggen veroorzaken allergieën wanneer mensen in contact komen met hen door voedseldeeltjes en andere stoffen. Naast allergieën hebben mensen ook gerapporteerd over de jeuksensatie die ze ervaren als gevolg van deze plagen. Allergieën en aanverwante ziektes zullen uiteindelijk alle organen van het menselijk lichaam treffen. Het voorkomen en beheersen van de plaag is dus opnieuw een belangrijk criterium voor huishoudens en bedrijven.

4. Toegevoegde slaapvoordelen

De voordelen van het op de juiste manier slapen zijn talrijk. Het houdt je hart gezond, voorkomt stress, verbetert drastisch je geheugen, en wetenschappers hebben ook voorspeld dat het je een slimmer persoon zal maken. Maar al deze slaapvoordelen kunnen niet worden bereikt als u ongedierte rond uw huis hebt. Ongedierte zoals bedwantsen, muggen maken het moeilijk voor een individu om te slapen. Met de juiste ongediertebestrijding op zijn plaats, is een comfortabel dutje slechts een stap verwijderd.

5. Langdurige gezondheidsvoordelen

Adequate en geschikte ongediertebestrijdingsmethoden hebben voordelen voor de gezondheid van de mens met zich meegebracht aangezien het allerlei ziekten, allergieën voor verspreiding voorkomt, waardoor het menselijk hart in een gezonde vorm wordt gehouden. Door dergelijke gevallen met plagen te voorkomen, verhoogt een mens zijn gezondheid en geniet hij daardoor een langere levensduur. Een lichaam met een goede gezondheid zorgt ervoor dat een persoon een gezonde geest heeft en ook helpt bij het handhaven van een rustiger en dynamischer perspectief van het leven in het algemeen.

Plagen die genieten van vocht

Heb je ooit vreselijk water nodig gehad? Zo ja, dan zou je het gevoel begrijpen dat je lange tijd uitgedroogd bent. Het gevoel van uitdroging is gebruikelijk voor alle soorten en dieren op aarde en is geen fenomeen dat alleen voor de mens bedoeld is. Ongedierte en insecten gaan ook door de behoefte heen en vinden uiteindelijk middelen om het te overleven. Dus laten we ongedierte differentiëren en ontdekken welke van hen meer vocht heeft in vergelijking met de rest.

1. Silverfish-bugs

Deze bugs zijn niet gevaarlijk, hoewel we mensen zien rennen zodra ze er een hebben ontdekt. Het zijn kleine en vleugelloze insecten met maar liefst zes poten voor het woon-werkverkeer. Silverfish-bugs geven de voorkeur aan warme en natte gebieden waar ze de neiging hebben om zo verborgen mogelijk te blijven. Een andere trieste waarheid over deze beestjes is dat, als ze zichzelf niet vochtig houden, ze de neiging hebben uit te drogen en te sterven. Daarom voelen ze zich meer aangetrokken tot vochtige ruimtes, of het nu uw huis, werkplek of dergelijke is. Kelders, badkamers zijn enkele van de bekende plaatsen waar mensen dergelijke insecten tegenkomen.

2. Kakkerlakken

cockroach

Kakkerlakken zijn gemakkelijk een van de meest voorkomende insecten in de hele plaaggemeenschap. Met zes poten en lange antennes worden ook kakkerlakken of kakkerlakken onmiddellijk aangetrokken naar warme en vochtige plaatsen als onderdeel van hun overlevingsinstinct. Hun activiteit hangt af van de hoeveelheid constante hydratatie en warmte die hun lichaam ontvangt, en daarom hebben kakkerlakken de neiging om een ​​regelmatige bezoeker te zijn van huizen en andere dergelijke plaatsen van comfort. Uiteindelijk, hoe schoner je huis, hoe groter de kans om een ​​ontmoeting met een kakkerlak te vermijden, omdat ze zich meer aangetrokken voelen tot vuile plaatsen en huizen.

3. Duizendpoten

centipede

Duizendpoten zijn niet je gebruikelijke soort plaag. Ze zijn giftig en grotere soorten duizendpoten kunnen extreme pijn veroorzaken. Centipedes lijken op Silverfish Bugs omdat ze snel en onvoorspelbaar bewegen. In tegenstelling tot andere centipedums van ongedierte, faalt meer, effectieve en constante hydratatie waaraan hun lichaam zijn leven zou kunnen verliezen.

4. Oorwormen

ohrenzwicker

Een van de meest gemelde factoren bij dit ongedierte zijn de enorme tangen die ze op hun rug hebben. Met een lengte van 6 tot 25 mm zijn deze plagen beroemd om het binnengaan van de oren van de slapende mensen en het leggen van eieren in het proces. Net als andere beestjes worden oorwurmen ook aangetrokken in de richting van warme, donkere en vochtige plaatsen waardoor ze zich overdag kunnen verbergen als ze voornamelijk ‘s nachts naar buiten komen. Afvoerputten, meubels of vloerkleden zijn bekende plaatsen waar iedereen deze insecten tegenkomt. Hoewel dit ongedierte vochtige gebieden de voorkeur geeft voor hun overleving, is het algemeen bekend dat ze verschillende soorten ziekten veroorzaken. Vandaar dat ongediertebestrijding een verplicht actiegebied is voor elk huishouden, elke organisatie of elk bedrijf.

Ongediertebestrijding

Als u vermoedt dat u een groeiend probleem hebt, kijk dan eens naar Ventilatie- en vochtbelemmeringen. Handel nu voordat het probleem zich tot iets serieus ontwikkelt.